Bedrijfsbegeleiding door MRW

Iedere onderneming krijgt door de tijd heen te maken met financiële vraagstukken. Het kan om kwesties gaan die onvermijdelijke vragen oproepen. Inzicht in de (financiële) positie is dan onmisbaar.

Hoe moet je vanaf dat punt verder met je onderneming? Hoe kun je zorgen dat je groeit? Door te sturen op cijfers krijg je realtime inzicht in waar je bedrijf nu staat en hoe je omzet het beste kunt optimaliseren. Met de bedrijfsbegeleiding helpt MRW je om de cijfers te interpreteren: in relatie tot de groei van je onderneming, wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen.

Bedrijfsbegeleiding door MRW

idea

Kijk op je financiële situatie: in het verleden én in de toekomst

idea

Realtime inzicht in je financiën, dankzij onze ver gevorderde automatisering

idea

Informatie over het totaalplaatje van je bedrijf

idea

Bouw op alle disciplines die wij in huis hebben om jouw onderneming verder te helpen

Onze aanpak

Het startpunt van onze bedrijfsbegeleiding is inzicht. Op basis van wat er in werkelijkheid gebeurt, kan er continu worden bijgestuurd. Je kunt rekenen op proactieve signalering. Bijvoorbeeld naar aanleiding van de vragen die je stelt en de gegevens die wij analyseren. Wij gaan uit van de levensfase (begin, groei of eind) waarin jouw bedrijf zich bevindt en voorzien je van advies. Ook kunnen wij je begeleiden op het gebied van automatisering. Wij brengen voor je in kaart of bepaalde beslissingen nu aan te raden zijn of dat je beter kunt wachten tot een later moment. Of dat er wellicht alternatieven zijn die financieel beter voor jouw bedrijf uitpakken. Denk aan onderwerpen zoals:

Huren of kopen van een bedrijfspand

Aanvragen van financiering

Toepassen van gezonde marges

Inhuren of aannemen van personeel of uitzendkrachten

Aanschaffen van een bedrijfsauto

Groeien van een eenmanszaak naar een vof of bv

Wat levert het op?

Wat je van ons ontvangt aan de hand van de bedrijfsbegeleiding, is afhankelijk van de situatie. Dit kan een berekening zijn, als je bijvoorbeeld een auto wilt aanschaffen. Ben je van plan een bedrijfspand te huren, dan kunnen wij een huurcontract leveren. Om continu bij te sturen op basis van actuele cijfers, kunnen wij maandelijks een rapportage aan je opleveren en deze met je bespreken zodat je onderbouwd keuzes kunt maken. In ons dashboard krijg je inzicht in de periodieke omzetgroei, afgezet tegen het beschikbaar gestelde budget. Zo weet je elke moment in de tijd hoe jouw onderneming ervoor staat.

Dit vind je misschien ook interessant

Financieel advies nodig?

MRW staat voor je klaar. Neem contact met ons op voor financieel advies op maat!