IT-advies van MRW

Als je onderneemt, dan ben je wettelijk verplicht om je administratie bij te houden. MRW zorgt dat dit zo efficiënt mogelijk is ingericht, zodat je er zelf ook iets uit kunt halen. Zoals inzicht in de bedrijfsvoering en groei van je onderneming.

Hoe minder handmatige handelingen je in de boekhouding hoeft te doen, hoe meer tijd jij kunt besteden aan wat er echt toe doet: de primaire processen van je bedrijf. Met het IT-advies van MRW kun je rekenen op:

  • Altijd, overal en via alle devices inzicht in de boekhouding
  • Een passend online boekhoudpakket inclusief implementatie
  • Algehele digitalisering van de administratie
  • Automatische verwerking van de boekhouding
  • Koppelingen met systemen die met de boekhouding samenhangen

IT-advies van MRW

idea

Wij ondersteunen jou bij procesoptimalisatie

idea

Samen bouwen we aan een zo efficiënt mogelijke samenwerking

idea

Altijd staan we voor je klaar als sparringpartner op het gebied van IT

idea

Wij denken met je mee hoe je andere kanalen en software kunt koppelen

Onze aanpak

MRW denkt met je mee wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. In een op maat gemaakt plan geven we inzicht in de kosten en baten van investeringen in een online boekhoudpakket en inventariseren we welke mogelijkheden er zijn op het gebied van online boekhouden. Naast de inrichting van de boekhouding denken we mee over de koppeling van je webshop, facturatiesysteem, kassasysteem, payment service provider en incassosoftware. Wij geloven in de gefaseerde invoer van het nieuwe online boekhoudpakket; zo werken we stap voor stap naar die stip op de horizon toe. Onze aanpak is hands-on. We komen bij je langs op locatie en begeleiden de implementatie van het online boekhoudpakket ter plaatse. Uiteraard kun je ook op ons rekenen wanneer je de keuze voor software in online boekhouden nog moet maken. Wij adviseren je graag over de snel veranderende wereld, waarin MRW actief meegroeit.

Wat levert het op?

Online boekhouden via MRW geeft je meer inzicht in de huidige stand van zaken. Het optimaliseert efficiënt werken zodat je meer tijd aan je onderneming kunt besteden in plaats van aan de administratie. Je kunt op MRW vertrouwen op het gebied van IT en alles wat daarmee samenhangt: van advies tot en met de realisatie en implementatie van alle mogelijkheden op het gebied van online boekhouden.

Dit vind je misschien ook interessant

Meer weten over een online boekhoudpakket?

Onze specialisten vertellen graag meer over online boekhouden. Neem vrijblijvend contact op.