Juridisch en fiscaal advies van MRW

In de dagelijkse praktijk krijgt je onderneming te maken met situaties waarin jouw belangen goed vertegenwoordigd moeten worden. Op korte en lange termijn.

Bijvoorbeeld als je wilt samenwerken met een andere ondernemer. Ga je samen een vof starten of is het verstandiger om de samenwerking aan te gaan vanuit een bv-structuur? En hoe zorg je ervoor dat de afspraken van de samenwerking schriftelijk goed zijn vastgelegd in rechtsgeldige overeenkomsten?   Ook de Belastingdienst is een partij waar je niet aan ontkomt als ondernemer. Wanneer is het verstandig om (vooraf) te overleggen met de Belastingdienst en wanneer juist niet? In de beantwoording van deze vragen kun je bouwen op het juridisch en fiscaal advies van MRW. Wij maken inzichtelijk welke opties je hebt en stemmen met alle partijen af wat er nodig is om jouw keuze te realiseren. MRW is zodoende de regisseur in het proces, voorziet alle partijen van de juiste informatie en zorgt vooral dat jij nergens omkijken naar hebt.

Als je kiest voor juridisch en fiscaal advies door MRW, dan:

Brengen wij visueel in kaart wat je opties zijn

idea

Nemen wij alle relevante onderwerpen mee

idea

Zijn wij de spin in het web richting alle betrokken partijen

idea

Weet je precies waar je aan toe bent en kun je het volledig uit handen geven

Onze aanpak

De eerste stap in ons juridisch en fiscaal advies is een plan van aanpak. Deze schematische weergave toont hoe je van de huidige situatie naar de gewenste situatie komt en welke opties je hebt om er te komen. We leggen de verschillende varianten aan je voor en lichten die op zo’n manier aan je toe dat je precies begrijpt waar je voor kiest.

Het is jouw onderneming dus een onderbouwd besluit is cruciaal. Wij helpen je hierbij. Vervolgens voeren wij het juridisch en fiscaal advies voor je uit. Wij stemmen de vervolgstappen af met betrokken partijen, zoals de Belastingdienst, bank en notaris, en blijven nauw betrokken bij de uitvoering.

Wat levert het op?

Advies op maat én met blik op de toekomst. MRW streeft naar een oplossing voor de uitdaging waar je mee te maken hebt en ziet erop toe dat je toekomstbestendige keuzes maakt voor je onderneming. Wij stemmen zaken vooraf af met de Belastingdienst om moeilijke vragen op later moment te voorkomen, zetten ons in voor fiscale zekerheid en proberen zoveel mogelijk fiscale voordelen te realiseren.

Ook zorgen we dat je juridisch goed beschermd bent, op gebieden zoals je (privé)vermogen en vastlegging van afspraken in rechtsgeldige overeenkomsten. Het juridisch en fiscaal advies van MRW is op zo’n manier verwoord dat dit begrijpelijk en toepasbaar is: nu en in de toekomst. Zo kun je blind vertrouwen op de zekerheid van je keuzes.

Dit vind je misschien ook interessant

Juridisch of fiscaal advies nodig?

Onze specialisten gaan graag met je in gesprek. Neem contact op voor juridisch of fiscaal advies.