Accountants- en advieskantoor voor ondernemers in het MKB, zzp’ers en starters

MRW is een accountants- en advieskantoor dat jou ruimte geeft om te ondernemen én om te groeien. Ondernemers in het MKB, zzp’ers en starters doen een beroep op ons om de financiële gezondheid van hun bedrijf door te lichten. Dit is waardevol omdat het in kaart brengt waar je staat en wat er benodigd is om daar te komen waar je met je bedrijf naartoe wilt.

Met inzicht in actuele cijfers en prognoses kun je kansen signaleren en bedreigingen minimaliseren. Dit hoef je niet zelf te doen; wij doen dat als onafhankelijk financieel adviseur voor jou. Daarnaast kun je bij ons terecht voor zaken zoals boekhouding, accountancy, belastingaangiften en salarisadministratie. Met ons proactieve advies en bijbehorende uitvoering kun jij je vol vertrouwen richten op je onderneming. Wij regelen de rest.

Voor ondernemers in het MKB

Door de jaren heen komen er binnen je onderneming diverse vraagstukken over financiën voorbij. Bijvoorbeeld omdat je personeel wilt aannemen, een pand wilt huren, een ander bedrijf wilt kopen of wordt geconfronteerd met een wijziging in aandeelhouders. Ook grote investeringen doe je niet zomaar. Je wilt zeker weten dat je vermogen toereikend is: nu en in de toekomst. MRW geeft op basis van actuele cijfers en prognoses advies over welke opties je hebt om je doelen te bereiken. We kijken hierin naar het totale plaatje: je huidige en toekomstige financiële situatie, zakelijk en privé. Ons advies richt zich op jouw rendement, (fiscale) voordelen en doorontwikkeling, ook op digitaal gebied. Zo kun jij blijven doen waar je goed in bent: ondernemen.

Voor zzp’ers

Je kunt je tijd maar aan één ding tegelijk besteden als je effectief wilt zijn in wat je doet. De boekhouding, belastingaangiften en vragen over arbeidsongeschiktheid en pensioen horen erbij wanneer je als zzp’er werkt. Toch hoef je dit niet allemaal zelf te doen.

Je kunt je administratie uitbesteden aan MRW. Zoals je van een onafhankelijk adviseur mag verwachten, handelen wij in jouw belang zodat je zoveel mogelijk rendement behaalt. Ook gaan we graag met je in gesprek om een idee te krijgen bij de doelen die je voor ogen hebt. Zo kunnen wij proactief advies geven met een blik op de toekomst en kun jij groeien als ondernemer. Met MRW creëer je tijd in je agenda en financiële ruimte in je ondernemerschap.

Mrw Fotoshoot Wolvega 03439

Voor starters

Een startende onderneming levert heel veel vragen op. Je ondernemingsplan ligt op tafel, je weet waar je bedrijf voor staat en welke doelen je wilt behalen: op korte en lange termijn. De weg ernaartoe is echter iets minder duidelijk. Hanteer je wel de juiste marges binnen de markt waarin jij actief bent? Komt er genoeg geld binnen voor het voortbestaan van je bedrijf? Wat gebeurt er als je meer capaciteit inhuurt of misschien zelfs iemand aanneemt? Wat blijft er over als je de inkoopprijzen afzet tegen de verkoopprijzen? Is er genoeg vermogen om een bedrijfsauto te kopen zonder over een paar maanden in de problemen te komen? Wat als je de organisatiestructuur wilt aanpassen van eenmanszaak naar vof of bv? Hoe kun je alle investeringen het beste verwerken in de belastingaangiften? Voor al deze en nog veel meer vragen kun je bouwen op MRW. Als starter moet jouw focus liggen op je onderneming, niet de randzaken. Wij helpen je om dit financieel in te richten zodat je gezond kunt groeien.

Authentiek

Oplossingsgericht

Innovatief

Betrokken

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs

Wil je ons liever direct spreken en je vraagstukken voorleggen? Neem dan contact met ons op!