Aangiftemedewerker

Locatie Wolvega

MRW groeit! Groei jij met ons mee?

Wij zijn MRW. Méér dan Accountants.

Met circa 50 specialisten werken we iedere dag vol passie voor ondernemers uit Noord Nederland. Met real-time inzichten werken wij aan de dag van morgen. Naast de traditionele Accountancy-werkzaamheden bieden wij ook diensten aan als controller as a service en ICT-advies.

Wij geloven in het MKB als motor van de economie. In een snel digitaliserend landschap is en blijft er veel ruimte voor innovatief ondernemerschap. Wij helpen ondernemers deze ruimte te benutten. Daarbij hechten wij veel waarde aan onze kernwaarden: authentiek, oplossingsgericht, innovatief en betrokken.

Bij ons geen hokjes en strikte functie-scheidingen. Elke medewerker heeft de mogelijkheid om onze klanten te adviseren en door te groeien. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers doen waar ze goed in zijn én waar ze energie van krijgen.

Wij zoeken voor onze locatie in Wolvega:

Een beginnend Aangiftemedewerker.

Je bent dagelijks aan het werk voor MKB ondernemers. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en zorgt er voor dat deze tijdig worden ingediend bij de Belastingdienst. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s met betrekking tot vragen over aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Waar nodig beantwoord je vragen van onze relaties en van de Belastingdienst en verzorg je eventuele bezwaarschriften. Samen met het team zorg jij ervoor dat de ondernemer er niet alleen voor staat.

Jouw belangrijkste taken zijn:
1. Controleren van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
2. Beantwoorden van vragen van collega’s ten aanzien van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
3. Beantwoorden van vragen van onze relaties en de Belastingdienst met betrekking tot aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Je staat er voor open om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van de opleiding tot Register Belastingadviseur. Vanuit de functie van Aangiftemedewerker zijn er mogelijkheden om door te groeien en op termijn bijvoorbeeld als adviseur van onze relaties te fungeren.

Wij verwachten:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • Cijfermatig inzicht en nauwkeurigheid
 • Goede IT-skills
 • Flexibele werkhouding
 • Teamplayer
 • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is een pré

Wij bieden:

 • Een gevarieerde functie voor 28 tot 40 uur per week (naar wens in te vullen)
 • Een baan met respect voor je privéleven. Wie in balans is, presteert beter. Dat werkt het beste voor jou en voor ons.
 • Volop studie- en doorgroeimogelijkheden
 • Alles om je doel te halen! Dat betekent dat je de volle ondersteuning van ons krijgt om onze klanten te kunnen bedienen. Maar het draait ook om jou. Wil jij hogerop komen, dan heb je onze volle aandacht.
 • Een vaste werkplek in Wolvega
 • De mogelijkheid om een deel van de tijd thuis te werken
 • Korte lijnen en een fantastische werksfeer!

Maak alvast kennis met Christian, Ilse en Rick in onze video:

Ga naar: Werken bij MRW

Interesse?

Bel voor meer informatie met Christian Huiberts (0850 – 655 655).

Of solliciteer direct via: vacature@mrw.nl. We kijken er naar uit!