Vacature ervaren fiscaal-/bedrijfsjurist

Locatie Gorredijk

Voor onze fiscaal-juridische afdeling in Gorredijk zijn wij op zoek naar een ambitieuze fiscaal-/bedrijfsjurist met 10 tot 15 jaar relevante werkervaring.

Wie zijn wij?

MRW is een Accountants- en advieskantoor met circa 50 specialisten. Vanuit Gorredijk, Sneek en Wolvega werken wij vol passie voor ondernemende mensen uit Noord Nederland.

Wij geloven in het MKB als motor van de economie. In een snel digitaliserend landschap is en blijft er veel ruimte voor innovatief ondernemerschap. Wij helpen ondernemers deze ruimte te benutten. Daarbij hechten wij veel waarde aan onze kernwaarden: authentiek, oplossingsgericht, innovatief en betrokken.

Onze fiscaal-juridische afdeling bestaat momenteel uit vier fiscalisten. Wij geven advies in de ruimste zin van het woord en begeleiden verandertrajecten, waaronder bedrijfsovernames. Wij zijn lid van de Vereniging van Overnameadviseurs en ons kantoor is gespecialiseerd in toepassing van fiscale bedrijfsopvolgingsfaciliteiten.

De functie

Vanuit je rol als fiscaal-/bedrijfsjurist ben je verantwoordelijk voor het leveren van meerwaarde bij onze cliënten. Je begeleidt verandertrajecten voor onze cliënten op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Als procesbegeleider overleg je met de cliënt, onze accountants, financiers, de Belastingdienst en notarissen. Je werkt samen in een team met vier andere fiscalisten en krijgt ruimte en ondersteuning om je skills als fiscaal-/bedrijfsjurist verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over WO werk- en denkniveau
  • Je hebt ruim voldoende werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent resultaatgericht ingesteld en hebt oog voor detail
  • Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je deelt onze kernwaarden authentiek, oplossingsgericht, innovatief en betrokken

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde functie met voldoende mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van kennis en vaardigheden  
  • Een organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en een goede werksfeer 
  • Goede arbeidsvoorwaarden  
  • Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband 

Meer te weten komen?

Wil jij meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Christian Huiberts RB (0850 – 655 678)

Heb je interesse in deze vacature?
Stuur dan een e-mail naar vacature@mrw.nl met jouw cv en motivatie.