MRW Accountants en Adviseurs

Wij geloven in het MKB als motor van de economie. In een snel digitaliserend landschap is en blijft er veel ruimte voor innovatief ondernemerschap. Wij helpen ondernemers deze ruimte te benutten.

Onze innovatieve aanpak combineren wij met een nauwe betrokkenheid bij jouw bedrijf en een oplossing die precies bij jou past. Wij verplaatsen ons in jouw onderneming en je persoonlijke situatie. Zo ontstaat er een totaalbeeld van wie je bent, waar je bedrijf voor staat en waar je heen wilt.

Wij analyseren de financiële gezondheid om inzicht te krijgen in de bedrijfsvoering en cijfers, zodat je kunt sturen naar de doelen die jij voor ogen hebt. Je kunt erop rekenen dat wij jou adviseren over zaken waar winst te behalen valt, altijd denken in mogelijkheden, proactief handelen en ons continu inzetten om van meerwaarde te zijn voor jouw onderneming.

Historie

Peter Miedema, Dick de Ruiter en Bram Wijnveen namen in 1990 het accountantskantoor, waar zij op dat moment werkten, over van de toenmalige eigenaren. Zij veranderden de naam in MRW, de eerste letters van hun achternamen.

In de beginjaren had MRW vestigingen in Gorredijk, Heerenveen, Leeuwarden, Oosterend, Oosterwolde en Sneek. Nadat internet en e-mail in de jaren ’90 gemeengoed werden, is besloten de vestigingen te centraliseren en vanuit de kantoren in Gorredijk en Sneek alle klanten te bedienen. In 2009 werd een accountantskantoor in Wolvega overgenomen en toegevoegd als vestiging van MRW. Tegenwoordig werken we iedere dag met circa 50 specialisten vanuit Gorredijk, Sneek en Wolvega voor ondernemende mensen uit Noord Nederland.

In 2010 ging Bram Wijnveen met pensioen. Dick de Ruiter en Peter Miedema moesten daar toen nog niet aan denken, maar 7 jaren later zijn ze aan de slag gegaan met hun eigen bedrijfsopvolging; een traject dat ze ook graag begeleiden bij onze klanten. Inmiddels zijn ze beide nog als adviseur verbonden aan MRW, maar hebben ze de dagelijkse leiding overgedragen aan de nieuwe directie.

Christian Huiberts en Bonnie Stelzer-Schokker en Peter Wesseling zijn hun carrière begonnen bij MRW en in 2018 als vennoot toegetreden. In 2022 is Eddy Libbenga, die eerder ruime ervaring heeft opgedaan bij andere accountantskantoren, aan de directie toegevoegd.

Bonnie Stelzer-Schokker, Eddy Libbenga, Peter Wesseling en Christian Huiberts
Bonnie Stelzer-Schokker, Eddy Libbenga, Peter Wesseling en Christian Huiberts

Kernwaarden van MRW

Authentiek

Dicht bij onze kennis en kunde zijn we oprecht in alles wat we doen. We communiceren transparant met jou, zodat je weet dat je altijd op ons kunt bouwen en vertrouwen.

Oplossingsgericht

Met de focus op resultaten zijn we vooruitstrevend in onze aanpak. We begrijpen wat jij van ons nodig hebt en waarom. Hier gaan we pragmatisch en flexibel mee om.

Innovatief

Kwaliteit leveren is onze tweede natuur. Wij verstaan ons vak, proberen daarin continu te vernieuwen en bieden jou digitaal én persoonlijk innovatieve mogelijkheden.

Betrokken

Wij waarderen jou en de doelen die je met jouw onderneming nastreeft. Daarom volgen wij actuele ontwikkelingen en adviseren wij proactief. Zo kun jij je focussen op wat er voor jou toe doet.

Advies en accountancy

Bij MRW Accountants & Adviseurs kun je terecht voor advies en diensten op het gebied van je financiën, administratie en belastingen.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs

Wil je ons liever direct spreken en je vraagstukken voorleggen? Neem dan contact met ons op!